Workshops @ Atelier Mestdagh!

Atelier Mestdagh organiseert de tweede workshop

AtelierMestdagh-workshops

Wat willen we bereiken?

Deze workshop is een eerste kennismaking met het ontwerpen en vervaardigen van een (niet-gebrandschilderd) glas-in-loodpaneel. U wordt begeleid in het maken van een eenvoudig ontwerp en de uitvoeringstekening. Nadien wordt overgegaan tot de uitvoering van het glasraam.

Voor de absolute beginners starten we met een ontwerp met een geometrische verdeling (statische verdeling). Voor zij die reeds een basiscursus hebben gevolgd, kunnen zich wagen aan een iets complexer abstract glasraampje met gebogen lijnen.

Minimaal 6 en maximaal 12 cursisten zullen tot de groep worden toegelaten. Op die manier kunnen we garanderen dat u elk voldoende individuele begeleiding krijgt. In elke sessie zal worden gestart met een stuk algemene theorie en praktijk, om dan nadien individueel aan de slag te gaan.

 Door wie wordt de cursus gegeven?

Ingrid Meyvaert, glaskunstenares en huisontwerpster van Atelier Mestdagh & Katrien Mestdagh, restaurateur in de glaskunst, glazenier en zaakvoerder van Atelier Mestdagh

Hoe zal de cursus eruit zien?

Deze workshop zal bestaan uit 6 sessies van elk 4 uren. De invulling van de lessen kan lichtjes variëren per persoon en/of afhankelijk van de vooruitgang tijdens elke sessie. We willen iedereen zoveel mogelijk de ruimte geven om op eigen tempo te werken.

Wanneer gaan deze van start?

Deze gaan van start op woensdag 23/01/2019, gedurende 6 weken. De laatste is dus ingepland op 27/02/2019. Elke workshop gaat door van 16u tot 20u30

Locatie?

Atelier Mestdagh, Oude Gaversesteenweg 99-1, 9820 Merelbeke

Prijs?

€ 315 per deelnemer voor de volledige workshop. (incl. materiaal – excl. gereedschap)

Wenst u graag meer info of wilt u graag inschrijven?

Gelieve dan te mailen naar info@ateliermestdagh.be. Inschrijven kan tot 16/01/2019.