Oude ramen isoleren

Behoud van de authentieke uitstraling van historische panden en het verbeteren van intern comfort gaan steeds hand in hand.

U woont in zo’n mooi oud huis of beschermd monument met prachtig wemelend enkel mondgeblazen of getrokken glas? U wil uw oude ramen isoleren maar zonder het karakter van uw huis te verliezen? Atelier Mestdagh is gespecialiseerd in isolatie van oude ramen.

Isolerend monumentenglas

Het behoud van de authentieke uitstraling van historische panden en het verbeteren van intern comfort gaan steeds meer hand in hand. Zo geraakt ook de omschakeling van enkele naar isolerende beglazing in origineel schrijnwerk stilaan ingeburgerd. Resultaat zit echter in de details!

Isolerend Monumentenglas is een verzamelnaam voor de veelheid aan beglazingsmogelijkheden die:

  • Geschikt zijn voor historisch of nieuw gereconstrueerd schrijnwerk.
  • De unieke uitstraling van het historisch glas behouden.
  • Tegemoet komen aan de thermisch en akoestische eisen van nu.
  • De balans tussen isoleren en ventileren ongestoord laten.
  • Er zijn eindeloos veel combinaties met floatglas, diverse types getrokken glas, ambachtelijk en ook mondgeblazen glas! Dit in zowel gelaagde als dubbele beglazingstoepassingen.

Oude ramen isoleren? Atelier Mestdagh biedt hierin advies, levering en uitvoering. Wij hebben onze expertise in de glassector gebundeld met DaVinci Glas. Samen staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid in zowel advies als levering en plaatsing.

Atelier Mestdagh, uw partner voor isolatie van oude ramen

Wilt u uw oude ramen isoleren en wenst u hiervoor vrijblijvend advies of een gerichte offerte, contacteer ons met uw gegevens: ouderdom van uw woning, foto’s van de betreffende ramen, de maten van de glaspartijen en informatie over de staat van uw schrijnwerk. Wij nemen zo vlug mogelijk contact met u op om samen onze schouders onder uw project te zetten.

Oude ramen isoleren